BCB Ung

BCB Ung er et tilbud til unge under 25 år, der har et overforbrug af alkohol, ryger hash eller tager andre stoffer.

I BCB ung er vi 2 ungebehandlere, der varetager samtaler med unge i alderen 13 til 25 år, som har en misbrugsproblematik. I vores behandling tager vi udgangspunkt i hvad den unges behov og de mål, som den unge ønsker at opnå.

I ungebehandlingen arbejder vi ud fra en behandlingsramme kaldet MOVE.

MOVE er et struktureret samtaleforløb, der efter en indledende screeningssamtale indeholder 12 personlige samtaler. Sammen med de 12 samtaler hører et gavekort efter hver anden samtale, som den unge kan bruge på en række udvalgte hjemmesider. Samtalerne bliver efterfulgt af et opfølgningsforløb på 6 måneder. I opfølgningsforløbet bliver kontakten til den unge udfaset, så afslutningen af behandlingen bliver en glidende proces. MOVE er en helhedsorienteret behandling, der ud over fokus på selve rusmiddelproblematikken også arbejder med at begrænse eller fjerne de psykiske, fysiske og sociale barrierer, der kan forhindrer den unge i at nå sit mål om nedtrapning eller fuld stoffrihed. Samtidig arbejdes der med at forstærke den unges ressourcer. Den unge kan maximalt optjene 10 gavekort. Disse optjenes ved regelmæssig fremmøde, og kan bruges enkeltvis eller kombineres til større gaver. Ønsker du at vide mere, så kontakt en af BCB Ung's behandlere på nedenstående telefonnumre.

Mød de dygtige behandlere i BCB Ung

Maria - Ungebehandler - Tlf. 40192383 

Maria Telefon 4019 2383
Ungebehandler

 

 Ann-Christina fra BCB

 

Ann-Christina. Telefon 3045 4270
Ungebehandler

 

Gruppe af unge 

Er du forældre eller pårørende til en ung misbruger, kan du også få individuelle samtaler, selv hvis din pårørende ikke er i behandling lige nu. Læs mere om pårørendesamtaler under pårørende fanen øverst på siden.

 

Skrevet af Brøndby Kommune