Pårørende

Dig der er pårørende

Kender du nogen, som er afhængig af hash, medicin eller andre stoffer? Få en samtale i Behandlingscenter Brøndby og modtag støtte og rådgivning.

Samtale på BCBTal med en behandler på Behandlingscenter Brøndby og find ud af, om din pårørende er misbruger af hash, stoffer, smertestillende eller beroligende medicin. Du får støtte til de svære samtaler og lærer, hvordan du kan støtte din pårørende, som er misbruger.

Støtte til pårørende

Som pårørende til en misbruger kan du altid som minimum få tilbudt 3 støttesamtaler på Behandlingscenter Brøndby. Dette gælder også, hvis din pårørende ikke modtager behandling i vores center. Din pårørende er i en vanskelig situation, og han eller hun er muligvis endnu ikke klar til at modtage hjælp og ændre sit liv. I denne periode er det vigtigt at du støtter din pårørende, så situationen ikke bliver værre. Ved støttesamtalerne på Behandlingscenter Brøndby lærer du, hvordan du og familien bedst kan støtte jeres pårørende misbruger, imens vedkommende bliver klar til at modtage hjælp eller går aktivt i behandling.

Samtalerne er gratis og bliver personligt tilrettelagt til dig og dit behov.

Skrevet af Behandlingscenter Brøndby