Praktiske oplysninger

Her kan du bl.a. læse om hvordan du finder vej til Middelalderlandsbyen. Det er let uanset om du kommer med bil eller med offentlige transportmidler.

Hvordan finder du vej?

Offentlig transport

Du når os med bus 166 fra Glostrup Station eller bus 135 eller 166 fra Brøndby Strand Station. Stoppested: Lillegården haveforening. Herfra er der ca. 15 min. gang til Middelalderlandsbyen

I bil, til fods eller på cykel

Middelalderlandsbyen ligger på Nybovej 11, 2605 Brøndby. Følg skiltene på Brøndbyvester Boulevard/Midlergårdsvej.

Hvor kan du parkere?

På hverdage

På hverdage er du velkommen til at parkere din bil i vejsiden af Nybovej 11, ud for Middelalderlandsbyen. Cykler parkeres i vores cykelstativer ud for formidlingshuset.

Ved store publikumsarrangementer

Ved store publikumsarrangementer og markeder åbner vi vores store ”græsparkering” på Midlergårdsvej bag Middelalderlandsbyen (ved fårefolden). Følg skiltene.

Da Middelalderlandsbyen ligger på en af kommunens mindste veje, har vi et begrænset antal parkeringspladser til biler, men masser af plads til cykler foran landsbyen.

Det er gratis at besøge Middelalderlandsbyen

Det er naturligvis gratis at besøge Middelalderlandsbyen, uanset om du kommer på en hverdag eller deltager i et af vores velbesøgte markeder. 

Skoler fra Brøndby Kommune kan gratis booke skoleforløb hos vores skoletjeneste. 

Brug af landsbyen og bålpladsen

Det er gratis at besøge landsbyen, og du er altid velkommen til at kigge forbi og tage kortere ophold. 

Der er offentlig adgang til området, der står under publikums beskyttelse. Du bedes efterlade landsbyen i pæn stand efter brug.

Landsbyens bålplads og grillkogeø må kun benyttes ved åbne, offentlige arrangementer og i andre sammenhænge, når ansatte eller frivillige med ansvar for Middelalderlandsbyen er til stede.

Ved større markeder og events vil det være muligt at købe mad, kaffe, the og sodavand.

Adgang til toiletter

Vores toiletter er åbne mandag til fredag fra klokken 8-16. Uden for dette tidsrum kan du komme på toilettet ved at indtaste koden ”2660” på døren til et af de udvendige toiletter i formidlingshuset. 

Skrevet af Brøndby Kommune