Nyheder

Godt 35 engagerede borgere fra Brøndby Strand så torsdag den 8. april 2021 hinanden virtuelt i øjnene for første gang. De er nu konstitueret som Borgerforum for Fremtidens Brøndby Strand.
Smittetallet i Brøndby er faldende og derfor er der netop givet grønt lys til, at alle skoler, SFO'er og klubber i Brøndby må genåbne fra på mandag.
Fra april 2021 og frem til efteråret vil man støde på anlægsarbejde langs Søndre Ringvej fra Vallensbækvej til Park Allé i forbindelse med arbejdet med den kommende letbane.
Borgerservice på Brøndby Rådhus holder ekstraordinært åbent tre lørdage for fornyelse af pas, kørekort og NemId.
30 mand fra kommunens Materielgård er i de næste 14 dage i fuld gang med den store forårsrengøring, hvor Brøndby helt bogstaveligt får en ordentlig overhaling.
Det er en mangeårig drøm, der går i opfyldelse, når Søholthallen i Brøndby Strand nu udbygges med en hal til springgymnastik. Byggeriet går snart i gang og forventes færdigt marts 2022.
De seneste seks dage har der været en særlig indsats i det nordlige Brøndbyøster.
Kommunalpolitikerne i Brøndby har besluttet, at kommunen skal have sin første egentlige erhvervspolitik. Der er nu lagt en plan for arbejdet, der betyder, at det lokale erhvervsliv inddrages og at der...
Styrelsen for Patientsikkerhed har besluttet at lukke Brøndbys skoler og SFO’ er for at nedbringe coronasmitten.
I en storstilet indsats for at få smitten ned i den nordlige del af Brøndbyøster, går Brøndby Kommune og Styrelsen for Patientsikkerhed nu sammen om at sende test-ambassadører på gaden, etablere et...
1
2
3
4
5
Skrevet af Brøndby Kommune