Om brondby.dk

På Brøndby Kommunes hjemmeside har du mulighed for let og hurtigt for dig at betjene dig selv og finde oplysninger og information om kommunens services og tilbud.

Hjemmesidens opbygning

Brøndby kommunes hjemmeside er bygget op med fokus på, hvilke opgaver brugerne kommer på kommunes hjemmeside for at få løst og hvilken information, de kommer for at finde.

Hjemmesiden har fem hovedområder, som tilgås via menuerne i toppen:

Borger

Under området Borger, der også er forsiden på hjemmesiden, finder du borgerrettet tilbud og services inddelt i emner. Når du klikker på en kasse, får du adgang til alle sider under det pågældende emne.

Hvis du scroller længere ned på siden, vil du blive præsenteret for udvalgt indhold og nyheder, som alt sammen også findes inde under hovedområderne og emnerne i menuerne.

Erhverv

Under området Erhverv har vi samlet kommunens tilbud og services til virksomheder i kommunen.

Politik & Deltagelse

Under området Politik & Deltagelse kan du blandt andet læse om Kommunalbestyrelsens og de politiske udvalgs arbejde og tilgå dagsordener og referater. Du kan også give din mening til kende i fx høringer og spørgsmål til ’Kommunalbestyrelsen.

Aktiv & Oplev

Under området Aktiv & Oplev har vi samlet en oversigt over muligheder for bevægelse, aktiviteter i naturen samt kulturelle tilbud i Brøndby Kommune. Der er også mulighed for at finde en fritidsaktivitet eller en forening, der passer til dine interesser eller nye fællesskaber ved at blive frivillig.

Under området Aktiv & Oplev finder du også en arrangementkalender, hvor du kan se arrangementer, der udbydes af lokale aktører, foreninger og kulturinstitutioner med tilknytning til Brøndby Kommune. Indholdet hentes fra oplevbrondby.dk

Om kommunen

Området Om kommunen finder du i servicemenuen øverst på hjemmesiden. Her kan du læse om organisation, kontaktoplysninger, strategi og politikker, økonomi, Privatlivs- og databeskyttelse samt mange andre praktiske oplysninger om kommunen.

Nyheder

I servicemenuen øverst på hjemmesiden finder du også et link til nyheder fra Brøndby Kommune.

Selvbetjening

Via hjemmesiden er der adgang til mange selvbetjeningsløsninger som fx bestilling af pas, kørekort, sundhedskort eller ansøgning om kontanthjælp, anmeldelse af rotter om meget andet.

Selvbetjeningsløsningerne finder du på de relevante sider – som hovedregel i toppen af siden. Der findes også en samlet liste over selvbetjeningsløsninger i servicemenuen i toppen.

Ansvar for hjemmesiden

Kommunikationsafdelingen har det tekniske og overordnede ansvar for Brøndby Kommunes hjemmesiden, herunder ansvaret for den overordnede webpolitik og governance samt kontakt til leverandører og koordinering af den daglige drift.

Ansvaret for indholdet på hjemmesiden varetages af et webteam af webansvarlige, der hver især har ansvar for et hovedområde på hjemmesiden. Webteamet består af medarbejdere fra hele organisationen og arbejder løbende med at gøre indholdet på brondby.dk overskueligt og nemt at finde og forstå.

Krav til din browser

En browser er det program, du bruger til at komme på internettet og se hjemmesider med. De meste populære browsere er: Internet Explorer, Firefox, Safari og Google Chrome.

Ældre browsere kan have problemer med at vise indholdet på hjemmesiden og selvbetjeningsløsninger korrekt. Fx skaber browseren Internet Explorer ofte problemer, fordi Microsoft har lukket for videreudviklingen af den og den dermed er blevet forældet.

Det er en god idé at holde din browser opgraderet – især fordi det forbedrer din it-sikkerhed. De nye versioner har ofte til formål at lukke for de seneste trusler i forhold til it-sikkerhed.

Du kan installere en ny browser på din pc, mobil eller tablet - eller opgradere den du har - ved at besøge én af følgende sider. Det er gratis.

Microsoft Edge (åbner i nyt vindue)

Mozilla Firefox (åbner i nyt vindue)

Google Chrome (åbner i nyt vindue)

Apple Safari (åbner i nyt vindue)

Tilgængelighed

Brøndby Kommunes hjemmeside bestræber sig på at overholde krav, der stilles i Lov om webtilgængelighed. Det er en proces, som vi arbejder med løbende i webteamet.

At hjemmesiden er tilgængelig vil blandt andet sige, at brugere, som anvender hjælpeværktøjer til navigation og oplæsning af indhold, kan få adgang til indholdet på hjemmesiden.

Adgang for Alle stilles gratis til rådighed af Digitaliseringsstyrelsen.

Har du spørgsmål eller kommentarer

Indholdet på denne hjemmeside bliver opdateret løbende af de ansvarlige afdelinger. Hvis du vil henvende dig angående indholdet på en konkret side, kan du komme i kontakt med den relevante afdeling ved at kigge i kontaktfeltet i bunden af den pågældende side.

Du kan også skrive til kommunens webmaster på adressen webmaster@brondby.dk.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 15. august 2022
Skrevet af Brøndby Kommune