Store Cykeldag

Tramp pedalerne varme på en hyggelig tur gennem Brøndby sammen med en masse andre glade cyklister. Store Cykeldag er en årlig begivenhed, hvor vi svinger os op på jernhesten og besøger lokale seværdigheder og virksomheder i Brøndby.

Søndag den 12. juni 2022 er der igen Store Cykeldag i Brøndby. Oplev nye sider af Brøndby sammen med en masse andre glade cyklister, når vi besøger lokale seværdigheder undervejs på turen. Igen i år er der to ruter; en familierute på ca. 8 km samt den sædvanlige lange rute på 19 km. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

Program

Klokken 9.00 – 10.00 er der åbent hus på Marinegården, der byder på friskbrygget kaffe, juice, croissanter fra Guldbageren og rundvisning. Til de første 70 deltagere, vil der være en gratis gul T-shirt.

Klokken 10.00 sender borgmester Kent Magelund de glade cyklister afsted på de to ruter.  Der er pauser undervejs og oplevelser til alle, og turene køres i et roligt tempo.

Voksenruten starter med en tur til det nye bebyggelsesområde Kirkebjerg og på begge ruter besøger vi den nye springhal i Brøndby Strand. Voksenruten kommer blandt andet også forbi Isfuglen v/Vinterbadelauget på havnen, hvor familieruten lægger vejen forbi minigolfbanerne og Dyregården. Der er fælles afslutning i Middelalderlandsbyen.

Klokken 13:00 er der lodtrækning om fine præmier.

Vi ses søndag den 12. juni kl. 9 på Marinegården!

Sidst opdateret den 04. maj 2022
Skrevet af Brøndby Kommune