Erhvervslivet i Brøndby

Velkommen til erhvervslivet i Brøndby.

Rigt og mangfoldigt erhvervsliv

Imødekommende erhvervsservice, fornuftige økonomiske rammebetingelser, attraktive erhvervsområder og en god beliggenhed er blot nogle af grundene til at oprette virksomhed i Brøndby. Mange virksomheder har da også allerede set mulighederne i vores erhvervsområder, men vi arbejder fortsat på at tiltrække flere virksomheder. Til gengæld tilbyder vi gode rammer og en kommune med politisk vilje til at prioritere virksomhedernes vilkår. Vores tre største erhvervsområder, Kirkebjerg, Ragnesminde og Priorparken, er omdrejningspunktet for vores byudviklingsprojekter og vi har en bred vifte af virksomheder lige fra transport- og logistikvirksomheder til videnserhverv. Når vi udvikler erhvervsområderne, lægger vi øget vægt på at tiltrække kontor- og servicevirksomheder samt flere detailhandelsbutikker.

Gode rammevilkår og smidig sagsbehandling

Vi har attraktive rammevilkår og vi går i dialog med virksomhederne om at finde de bedste løsninger. Vi arbejder hårdt på at fjerne ethvert tilløb til kommunalt forhindringsløb for erhvervslivet.

Trafikalt knudepunkt

Vi har en god beliggenhed tæt på hovedstaden, lufthavnen, motorvejsnettet, kollektiv transport og en kommende letbane i 2025. Det betyder fleksibel transport af både varer, kunder og medarbejdere til og fra erhvervsområderne.

Tilfredse virksomheder

Vi måler løbende på virksomhedernes tilfredshed med vores erhvervsservice. Og selvom tilfredsheden er stor, arbejder vi hele tiden på, at den bliver endnu bedre.

Én indgang

Vi har etableret én indgang til erhvervslivet, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Kent Max Magelund
Borgmester i Brøndby

Kent Magelund

Borgmester Kent Magelund

borgmester@brondby.dk

Kontakt

Brøndby Erhvervsservice

Park Allé 160
2605 Brøndby

Erhvervskonsulent
Jes Pettersson

Tlf. 43 28 21 68

erhvervsservice@brondby.dk

Sidst opdateret den 28. juni 2022
Skrevet af Brøndby Kommune