Borgerforum samlet for første gang

Godt 35 engagerede borgere fra Brøndby Strand så torsdag den 8. april 2021 hinanden virtuelt i øjnene for første gang. De er nu konstitueret som Borgerforum for Fremtidens Brøndby Strand.

Opgaven for de frivillige kræfter er at give input og ideer til kommunens sekretariat for Fremtidens Brøndby Strand - og være med til at diskutere og give feedback på projektets mange dele. På programmet til Borgerforums første møde var den vision og de fire fokusområder, som kommunalbestyrelsen arbejder med og skal beslutte til maj - og som Borgerforum altså gav deres besyv med på.

Borgerforum supplerer de åbne borgermøder, som Fremtidens Brøndby Strand også afholder. Tanken med Borgerforum er, at en mindre gruppe borgere kommer tættere på projektet og kan være med til at præge og inspirere til, hvad der skal ske.

Borgerforums medlemmer har selv ansøgt om at være en del af gruppen og bruger deres tid frivilligt. Gruppen tæller alt fra nytilflyttere, til borgere, der har boet i Brøndby Strand hele deres liv.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 04. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune