Carsten og Janus og alle deres kolleger gør forårsrent i Brøndby

30 mand fra kommunens Materielgård er i de næste 14 dage i fuld gang med den store forårsrengøring, hvor Brøndby helt bogstaveligt får en ordentlig overhaling.

Det blevet tid til den årlige forårsrengøring af Brøndby. Tirsdag den 6. april rykker Carsten og Janus og alle deres kolleger fra Materielgården ud for at give byen en ordentlig overhaling. 

Traditionen tro er der ekstra mange ’orange’ mænd rundt om på Brøndbys gader og stræder de næste uger. Det er nemlig blevet tid til den årlige forårsrengøring i Brøndby.

Her bliver byen gjort pæn og ren og alle medarbejdere fra kommunes Materielgård er på gaden.
For selvom renholdelsesstandarden generelt er høj, har det seneste år med corona restriktioner og nedlukninger betydet, at byen er blevet brugt mere end sædvanligt. Derfor er der behov for at komme ordentlig i bund nu hvor foråret er kommet til Brøndby.

Der bliver gjort forårsrent i uge 14 og 15 fra tirsdag den 6. april til fredag den 16. april. Forårsrengøringen begynder i Brøndbyøster og Brøndby Strand tirsdag den 6. april mens man starter en uge senere i Brøndbyvester.

Materielgårdens medarbejdere sørger for at feje på alle offentlige veje, stier og fortove. De sørger for at busstoppesteder og bænke bliver rengjort, at der bliver fejet ved vejbump, i vejkryds og tunneller ligesom de vasker graffiti af skilte, standere, tunneller og kommunale bygninger. Andre igen sørger for at kommunens bede og buske blive renset for affald og større grene.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 04. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune