Ny kunstgræsbane opføres ved stadion

Kommunalbestyrelsen har vedtaget at etablere et nyt kunstgræsanlæg ved det nye klubhus ved Brøndby stadion. Dermed sikrer man liv og fællesskab omkring klubhuset og at Brøndby IF’s elitekvindehold kan spille ligakampe på banen.

Når Brøndbyernes I.F’s nye og udvidede klubhus står klar i efteråret 2022, så er drømmen, at der er liv og aktiviteter omkring klubhuset året rundt, så medlemmerne også oplever et fællesskab i forbindelse med træningen.

”Det må gerne summe af liv og aktivitet omkring et klubhus, derfor er en ny kunstgræsbane i umiddelbar nærhed en god ide, som vil komme alle foreningens medlemmer til gode. Men det er mindst lige så vigtigt for os, at vi med en ny tidssvarende bane sikrer, at Brøndbys I.F.’s elitekvindehold kan spille deres ligakampe på banen. Og det vil de kunne, da den opfylder kravene om, at der er tilskuerfaciliteter og at der er omklædningsrum tæt på,” siger Kent Magelund, borgmester i Brøndby Kommune.

Det nye anlæg vil også imødekomme de krav, man forventer, at DBU i fremtiden vil stille om, at kampe i kvindeligaen skal kunne spilles om aftenen hele året. Det lader sig ikke gøre på den eksisterende græsbane.

Når der i dag afvikles kampe i februar og marts er det forbundet med store udfordringer at få græsbanen klar til kamp. Derfor må nogle kampe flyttes til andre baner for at opfylde kravene.

Når den nye kunstgræsbane står klar med lys, banevanding og banevarme, vil anlægget kunne benyttes stort set hele året.

Man forventer, at det nye kunstgræsanlæg etableres i år og står klar ved årsskiftet.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 02. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune