Corona-ramte virksomheder kan søge ny Omstillingspulje på 178 millioner kroner

Virksomheder i Brøndby Kommune, der har haft omsætningstab på 25 procent eller mere på grund af corona-krisen, kan nu søge midler i en ny pulje.

Lokale virksomheder, der har lidt under corona-krisen, er en vigtig del af målgruppen, der kan få del i Folketingets nye bevilling på 178 millioner kroner til omstilling af dansk erhvervsliv. Puljen har tidligere uddelt tæt på en kvart milliard kroner til mere end 700 danske virksomheder primært i turismebranchen og oplevelseserhvervene. Når puljen åbner for nye ansøgninger den 5. oktober 2021, er målet at nå endnu bredere ud til flere brancher og virksomheder i hele landet med tilskud til grøn omstilling, digitalisering og kompetenceløft.

”De mange virksomheder, der har haft det svært under nedlukningerne, får nu mulighed for at få økonomisk hjælp til at omstille virksomheden. Erhvervshus Hovedstadens tracking-undersøgelse under nedlukningerne viser, at eksempelvis forbedret digitalisering er højt prioriteret, når virksomhederne selv svarer på, hvad de mener der skal til for at klare sig bedre i fremtiden. Både små og store virksomheder kan få fordele af bl.a. digitalisering – og det kan de nu søge midler til i Omstillingspuljen. Jeg håber, rigtig mange virksomheder vil gribe den mulighed,” siger borgmester Kent Magelund.

Omstillingspuljen kan søges indtil den 28. oktober 2021 og information om, hvordan man søger og hvilke kriterier, der skal være opfyldt, findes på Erhvervshus Hovedstadens website ehhs.dk.

Sidst opdateret den 22. september 2021
Skrevet af Brøndby Kommune