Svømmehallen på Nørregård skal renoveres

Svømmehallen på Nørregård vil være lukket pga. renovering i løbet af 2023. Planlægningen koordineres med svømmehallens brugere, så generne bliver mindst mulige.

Betonkonstruktionen i Nørregårds svømmehals 25-meters bassin er nedbrudt og armeringen i bassinvæggene er i dårlig forfatning. Derfor står det meste af 2023 i renoveringens tegn, så svømmehallen igen kan leve op til alle krav.

Udover 25-meter bassinet skal vandbehandlingsanlæg og promenadedæk også udskiftes.

Svømmehallen bruges i dag af flere skoler og foreninger i Brøndby.

”Det kan ikke undgås, at svømmehallens brugere bliver påvirkede, når vi må lukke for at kunne renovere. Vi vil gøre alt for, at brugerne i stedet tilbydes svømmetid i Vestbad eller andre svømmehaller. Men det er en stor øvelse, både logistisk og økonomisk, så det bliver det muliges kunst. Til gengæld kan vi senere på året åbne for en opdateret svømmehal, der kommer alle til gode,” siger Michael Buch-Barnes, formand for Idræts- og Fritidsudvalget.

Lige nu er Brøndby Kommune ved at finde de rigtige rådgivere til projektet. Man forventer at starte renoveringen i starten af 2023, og at den vil tage 8-9 måneder.

Sidst opdateret den 02. juni 2022
Skrevet af Brøndby Kommune