Stilling A/S vinder prisen ’Årets virksomhed 2023’ for deres sociale ansvar

Designvirksomheden Stilling har netop fået Brøndby Kommunes pris for deres sociale arbejde målrettet ledige borgere, der er langt fra arbejdsmarkedet. Prisen er en hyldest til virksomheder, der gør en særlig indsats for, at udsatte kan få en chance på arbejdsmarkedet.

I erhvervsområdet Ragnesminde i Brøndbyvester, ligger Stilling, som er en dansk designvirksomhed, der udvikler og producerer gardinskinnesystemer til projekter i hele verden.

Men Stilling er ikke blot en designvirksomhed. Det er også en virksomhed, der har valgt at tage et socialt ansvar på arbejdspladsen, der betyder, at de har åbnet deres døre for ledige Brøndby-borgere, der er langt fra arbejdsmarkedet ofte på grund af fysiske, psykiske eller sociale udfordringer.

Stor indsats og godt samarbejde

Prisen som ’Årets virksomhed’ blev overrakt ved en kåring hos den lokale virksomhed, hvor borgmesteren takkede for den store indsats.

”Stilling er valgt til Årets Virksomhed, fordi I har udvist en helt ekstraordinær social ansvarlighed. Tak for det – og tak for det gode samarbejde, der er udviklet mellem Stilling og Brøndby Kommune i de senere år. I bliver årets vinder for jeres store arbejde for jobmuligheder for målgrupper i Jobcenter Brøndby, der er langt fra arbejdsmarkedet, og som har brug for en ekstra håndsrækning for at kunne komme i job,” sagde borgmester Kent Magelund blandt andet i sin tale.

I dag har i alt fem borgere fået beskæftigelse i virksomheden i det antal timer, den enkelte kan klare – det man i jobcenterverdenen kalder ’småjob’ og ’fleksjob’. Samtidig har Stilling også ansat en medarbejder, der fungerer som mentor, hvis opgave det er, at skabe forhold, der gør, at arbejdspladsen kan inkludere nye medarbejdere med særlige behov.

Borgmesteren overrakte Stilling A/S blomster, et billede og en skulptur af kunstneren Carsten Fun Jensen. Ejere Rasmus Stilling-Schütz og Thomas Trads Hansen kvitterede for kåringen.

”Hos Stilling har vi taget et aktivt valg om at drive en virksomhed med en tredobbelt bundlinje, hvor vi vægter både miljøet og det sociale samfund på lige fod med at drive en rentabel forretning. Vores inkluderende produktionsenhed er ikke længere et eksperiment; den er en varig del af vores arbejde med at give tilbage til lokalsamfundet og denne pris er et smukt symbol på det meningsfulde samarbejde med Brøndby kommune.”

 

Hajg Zanazanian, formand for Beskæftigelsesudvalget, Thomas Trads Hansen, ejer og administrerende direktør, Torben Simonsen, mentor, Rasmus Stilling-Schütz, ejer og kommerciel direktør, Kent Magelund, borgmester i Brøndby Kommune
Ejer og administrerende direktør Thomas Trads Hansen viser Kent Magelund, borgmester i Brøndby Kommune og Hajg Zanazanian, formand for Beskæftigelsesudvalget, rundt i virksomheden.

Kontakt

Jobcenter Brøndby

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 26 66

jobcenter@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 09.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Sidst opdateret den 30. januar 2024
Skrevet af Brøndby Kommune