Sara, Julie og Esra fra Brøndby er udvalgt til A4s 'Talent for mennesker'

Hele tre medarbejdere fra Brøndby Kommune tilhører gruppen af unge voksne, der gør en forskel. Derfor er de netop blevet udvalgt til A4 Mediers 'Talent for mennesker'.

Misbrugsbehandler Sara Vesterholm fra Behandlingscenter Brøndby, fysioterapeut Julie Poulin fra Træningscenter Brøndby og social- og sundhedsassistent Esra Nek fra Ældrecenteret Nygårds Plads er blevet udvalgt til A4 Mediers fornemme liste ’Talent for mennesker’, hvor 50 talenter er udvalgt.

Sara er et talent for mennesker

Anne-Marie Sørensen, der er leder af Behandlingscenter Brøndby var ikke i tvivl om, at Sara Vesterholm, der er uddannet pædagog skulle indstilles. Hun er nemlig ifølge Anne-Marie ikke blot god til mennesker, men har decideret talent for mennesker. 

”Sara har en naturlig positiv og respektfuld måde at tilbyde sin hjælp på som misbrugsbehandler.  Folk er som regel i krise, når de kommer til os. De har forgæves prøvet at klare vanskelighederne selv og føler sig mislykket. Sara møder dem tilpas tydelig, venlig og rolig, med en forståelse for det enkelte menneske så mænd, kvinder eller unge føler sig mødt på en tryg og respektfuld måde”, siger Anne-Marie Sørensen. 

Spørger man Anne-Marie Sørensen er det også Saras positiv tro på, at livet kan blive lettere, som hun på fornemmeste vis er i stand til at give videre til andre mennesker. 

”Misbrug af stoffer eller tidligere seksuel misbrug er voldsomt skamfuldt. Men Sara formår som pædagog at oparbejde en relation, der betyder, at folk oplever sig så tilpas støttet, at de arbejder med deres afhængighed og kommer videre fra misbruget, der har skygget for de andre muligheder, de nu kan gribe, lyder det videre i indstillingen fra Anne-Marie Sørensen. 

Julie skaber tillid og tryghed

I de sidste to år har Brøndby Kommune også haft glæde af Julie Poulin, som arbejder som fysioterapeut i Træningscenter Brøndby. Og hun har udvist en imponerende udvikling, forklarer afdelingsleder Felix Petersen:

”Udviklingen har ført hende fra at være nyuddannet til at blive en fast og central figur inden for det neurologiske felt og nu er hun også begyndt at udvikle sig inden for børneområdet”, siger han og fortsætter:

”Julie har vist en bemærkelsesværdig evne til at håndtere kriseramte borgere og vanskelige situationer med en blanding af empati, faglig dygtighed og en rolig tilstedeværelse, der skaber tillid og tryghed omkring hende. Hendes evne til hurtigt at sætte sig ind i børneområdet vidner om en stor faglig nysgerrighed og en dedikation til løbende at udvide sin viden og færdigheder”.

Esra er en af de yngste på listen

Som bare 23-årig er Esra Nek en af de yngste udvalgte på listen.

Hun er uddannet social- og sundhedsassistent og selvom det kun er lidt over to år siden, at hun blev færdiguddannet, så er hun en meget dygtig og kompetent social- og sundhedsassistent, skriver afdelingsleder Hanne Schmidt i indstillingen:

"Esra er noget særligt, hun er i stand til at skabe en tillidsfuld, rolig og kærlig kontakt med beboerne, pårørende og kollegaer”.

Derudover beskriver Hanne Schmidt også, at Esra Nek har en særlig ro over sig, der især kommer hende til gavn om aftenen, hvor det for mange "kan være en svær udfordring" at navigere i og prioritere mellem de mange opgaver.

Stort tillykke til de tre talenter!

Sara Vesterholm
Sara Vesterholm
Julie Poulin
Julie Poulin
Esra Nek
Esra Nek

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 11. juli 2024
Skrevet af Brøndby Kommune