Brøndby Naturskole

Gå på opdagelse i Brøndby skoven og lær om den lokale natur.

Brøndby Naturskole – Læring med højt til loftet.

Brøndby Naturskole er grundlagt i 1996 og er et natur- og friluftsbaseret undervisningstilbud til Brøndby Kommunes børn og unge. Her får de mulighed for at komme ud i naturen og få gode lærerige oplevelser som understøttes af naturen omkring os. Naturskolens undervisningsform giver en ekstra dimension til den traditionelle undervisning ved give mulighed for læring gennem kropslige, sanselige og stemningsmæssige aktiviteter, hvilket åbner for et utal af muligheder for pædagogisk baseret læring. Brøndby Naturskoles aktiviteter er tilrettelagt efter årstidernes skiften.

Særligt for dagtilbud

Brøndby Naturskole tilbyder dagtilbuddene individuelt tilpassede naturfaglige undervisningsforløb under den styrkede pædagogiske læreplan.

Særligt for skoler

Brøndby Naturskole tilbyder individuelt tilpassede undervisningsforløb i de fleste af folkeskolens fag. Forløbene tilpasses de faglige læringsmål efter behov.

Friluftsliv for alle

Brøndby Naturskole tilbyder aktivitetsbaseret friluftsliv til både dagtilbud og skoler. Aktiviteterne tilpasses de enkelte gruppers behov.

Et mødested for alle

Som borger kan du besøge naturskolen til vores 3 årlige offentlige arrangementer. Dem kan du finde yderligere oplysninger om på vores hjemmeside eller via Facebook på nedenstående adresser.

Du kan også besøge os på egen hånd og er altid velkommen til at bruge naturskolens udearealer, så længe du bruger dem med omtanke og rydder op efter dig.

Natur og friluftsliv når det er bedst

Kontakt

Brøndby Naturskole

Voldgaden 21D
2605 Brøndby

Tlf. 36 48 50 54

www.brondbynaturskole.dk

Facebook: Brøndby Naturskole

Ungdoms- og musikskolen

Horsedammen 42
2605 Brøndby
Sidst opdateret den 22. marts 2022
Skrevet af Brøndby Kommune