Dyregården Søholt

Dyregården i Brøndby Strand er et unikt fritidstilbud for alle unge mellem 8-18 år, der bor i Brøndby. Her kan man komme både hverdage og weekender og lege og hjælpe med at pleje de mange forskellige dyr. Dyregården er samtidig en besøgsgård for alle interesserede.

På Dyregården Søholt lærer børn og unge, hvordan man passer og plejer mange forskellige dyr. Alt fra diverse krybdyr til heste, grise, høns, kaniner, fugle og geder. Der er mulighed for, at du kan få ansvaret for din ”egen” kanin på gården. 

Dyregården Søholt holder også kaninspringstævner og andre konkurrencer med dyrene, som altid bliver behandlet med respekt og kærlighed.

Der er rig mulighed for at være praktisk og kreativ i værkstederne, hvor der laves alt fra navneskilte og dyrebure til glasperler. Ligesom der spilles boldspil på gårdspladsen og laves pandekager af de indsamlede æg fra gårdens mange høns.

Medlemskab

Dyregården i Brøndby Strand er et fritidstilbud for alle unge mellem 8-18 år, der bor i Brøndby. Som medlem af klubtilbuddet kan du komme på hverdage, i weekenderne og ind imellem holdes der også åbent om aftenen. Du kan læse mere om priser på Dyregårdens hjemmeside.

Som medlem må du bruge stedet alt det, du vil. Også i weekenderne. Du kan være sikker på at møde søde og imødekommende voksne, der også er vilde med dyr.

Besøgsgård

Dyregården Søholt er en besøgsgård for alle interesserede – privatpersoner som skoler, vuggestuer, børnehaver og dagplejere. Alle er velkomne i vores åbningstid og det er ganske gratis. Hold øje med evt. corona-restriktioner på Dyregårdens hjemmeside. 

Ged og lam fra Dyregården Søholt

Dyregården er skabt i kærlighed til dyr

Vi har et meget bevidst ønske om at videregive lærdom om hvordan dyr behandles med respekt. Da vores dyrehold udelukkende er baseret på hobby og ikke produktion, bliver vores dyr ofte gamle.

Læs mere på Dyregården Søholts hjemmeside

Kontakt

Dyregården Søholt

Ulsøparken 71
2660 Brøndby Strand

Tlf. 43 28 62 68
dyregaarden@brondby.dk

Sidst opdateret den 24. juni 2022
Skrevet af Brøndby Kommune