Årlige events

Brøndby Kulturnat, Sommersjov, Kulturweekend og mange flere.

Hvert år vender en række stærke kulturevents tilbage i Brøndby. Gå ikke glip af Brøndby Kulturnat spækket med gratis oplevelser for alle. Tag hele familien med til den traditionsrige Kulturweekend, slip ungerne løs til KulturLAB og Store legedag eller hop på cyklen til Store cykeldag. 

Læs mere om årets events

Brøndby Kulturnat

Den første fredag i oktober. Her løber Brøndby Kulturnat nemlig af stablen med et farverigt brag. Lokale kulturkræfter går hvert år sammen om at skabe en festlig aften spækket med gratis kulturoplevelser fordelt over hele Brøndby. Der er et stærkt program for både børn og voksne, og så er alle oplevelser på kulturnatten gratis og uden tilmelding.

Gratis shuttlebusser

Vi klarer også transporten for dig. Fra din smartphone kan du klikke dig ind på de enkelte aktivitetssteder på kulturnattens interaktive kort. Her kan du se stedets program og lynhurtigt finde ud af, hvor du kan hoppe af og på kulturnattens gratis shuttlebusser. Busserne kører hele aftenen i pendulfart mellem alle oplevelsesstop, som du finder i årets program.

Programmet offentliggøres op til kulturnatten på oplevbrondby.dk

KulturLAB

Gratis, kreative oplevelser for Brøndbys børn og unge i vinterferien

Brøndby Ungdoms- og Musikskole inviterer hvert år alle Brøndbys skolebørn til kreativ vinterferie i Kulturhuset Brønden. KulturLAB er et trygt og kreativt eksperimentarium, hvor børn og unge får mulighed for at prøve kræfter med elektronisk musik, dans, drama, samspil på forskellige instrumenter, streetart, film, design og kunstmaling.

Det er gratis at deltage i KulturLAB, der er ingen aldersbegrænsning og det kræver ingen tilmelding.

Programmet offentliggøres op til KulturLAB på oplevbrondby.dk

Kulturweekend

De perfekte weekendplaner for dig, der elsker kultur

Hvert år forvandles Esplanadeparken i Brøndby Strand sig til et farverigt oplevelsesmekka arrangeret af lokale ildsjæle. Koncerter, loppestande, madboder og et væld af gratis aktiviteter fra Brøndbys mange foreninger er på programmet, når kulturweekenden går i luften.

Den frivillige kulturforening Kontra – Brøndbys KulturKlub, står i spidsen for tilbuddet.  

Programmet offentliggøres op til Kulturweekenden på oplevbrondby.dk 

 

Store Legedag

Et populært, gratis tilbud med sjov for hele familien

Den anden søndag i maj forvandler Store Legedag Strandesplanaden i Brøndby Strand til et stort udendørs legeland. Alle forlystelser er gratis, alle er inviteret til en dag fyldt med oplevelser for både børn og voksne. Det populære tilbud arrangeres af forskellige lokale, frivillige foreninger og Brøndby Ungdoms- og Musikskole med økonomisk støtte fra Brøndby Kommune.

Programmet offentliggøres op til  Store Legedag på oplevbrondby.dk 

Store Cykeldag

Hop på cyklen og oplev Brøndby fra helt nye sider

Tramp pedalerne varme på en hyggelig tur gennem Brøndby sammen med en masse andre glade cyklister. Store Cykeldag er en årlig begivenhed, hvor vi svinger os op på jernhesten og besøger lokale seværdigheder og virksomheder i Brøndby. På børneruten tager cyklisterne med de lidt kortere ben på en spændende skattejagt med sjove opgaver. Store Cykeldag præsenteres af Brøndby Kommune i samarbejde med Marinegården Brøndby.

Programmet offentliggøres op til Store Cykeldag på oplevbrondby.dk 

Kontakt

Børne- Kultur- og Idrætsforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

born@brondby.dk

Åbningstider:

Mandag - onsdag  kl. 09.00 - 13.00
Torsdag   kl. 13.00 - 17.30
Fredag  kl. 09.00 - 12.00

Telefontider:

Mandag - onsdag  kl. 09.00 - 14.30
Torsdag  kl. 09.00 - 17.30
Fredag  kl. 09.00 - 12.00

Undgå lang ventetid i telefonen 

Sidst opdateret den 30. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune