Udbud og Indkøb

EU´s udbudsregler skal sikre, at der er fri og lige konkurrence, når det offentlige køber ind. Dermed får det offentlige den bedste kvalitet til den mest konkurrencedygtige pris – og borgerne får mere velfærd og service for deres skattekroner

Brøndby Kommunes Indkøb og Udbudsafdeling samarbejder med kommuner på vestegnen og Erhvervssammenslutningen for Brøndby, Glostrup, Albertslund og Vallensbæk om at afholde arrangementer om udbud. Her kan virksomheder blive klogere på processerne om udbud og indkøb, og samtidigt netværke med andre interesserede virksomheder.

Næste netværksmøde annonceres her og på Erhvervssammenslutningens hjemmeside.


Hvis du som virksomhed gerne vil byde på mindre bygningsentrepriser og opgaver i Brøndby Kommune kan du registrere dig på vores udbudsportal via Comdia.

Her finder du menuen på din smartphone

Brøndby Kommunes hjemmeside er lavet, så den fungerer godt på alle enheder. Når du bruger den på en lille skærm som fx din mobiltelefon vil menuen med undersider befinde sig i toppen i højre hjørne. Du skal bruge menuen i hjørnet, når du skal klikke dig til undersider på hjemmesiden.

Kontakt

Udbud og Indkøb

Teamleder for Udbud og Indkøb Ronni Holst Klarskov
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 30 53 29 81

indkob@brondby.dk

Sidst opdateret den 07. april 2022
Skrevet af Brøndby Kommune