SMS-ordning til krise og beredskab

Ved krise- eller beredskabssituationer har Brøndby Kommune et SMS-system, der giver mulighed for hurtigt at give borgerne besked. Her kan du læse mere og til-/afmelde dig ordningen

I tilfælde af trafikale udfordringer, stormflod, oversvømmelse, brand, forurening eller lignende situationer kan Brøndby Kommune sende beredskabsmeddelelser på SMS til mobiltelefoner, der er registreret på adresser i Brøndby.

Vi kan enten sende til alle mobiltelefoner i hele Brøndby eller til et afgrænset område fx bestemte villaveje, bydele eller sogne.

Du kan tilmelde eller afmelde dig SMS-ordningen

Alle offentligt tilgængelige mobilnumre registreret på adresser i Brøndby er automatisk tilmeldt SMS-ordningen. Er dit mobilnummer ikke offentligt tilgængeligt, skal du selv tilmelde dig SMS-ordningen. Du kan også afmelde mobilnumre. Det kan fx være, hvis dit barn bruger et mobilnummer, som er registreret i dit navn, og du ikke ønsker, at han/hun skal modtage beredskabsmeddelelser.

Vi sender ikke SMS til-beskeder til:

  • Mobiltelefoner med hemmeligt nummer eller hvis du har sagt nej til, at mobilnummeret må opgives i oplysningstjenester som Krak, 118.dk eller andre
  • Mobiltelefoner med taletidskort
  • Arbejdsmobiltelefoner registreret på en anden adresse

Hvis du har én af disse mobiltelefoner, har du mulighed for at tilmelde dig.

Vi tilstræber altid, at den udsendte information er relevant for modtagerne.

SMS-ordningen er et supplement til kommunens kommunikation på bl.a. hjemmeside og Facebook. I krise- og beredskabssituationer er det først og fremmest her, du kan finde information fra kommunen.

Her kan du tilmelde eller afmelde dig SMS-ordningen

Sidst opdateret den 23. september 2022
Skrevet af Brøndby Kommune