Ny økonomichef i Brøndby Kommune

Henriette Lilleør er blevet ansat som ny økonomichef i Brøndby Kommune og starter den 1. marts 2021.

Henriette Lilleør er 51 år og uddannet cand.polit. Den nye økonomichef har stor erfaring med ledelse, økonomistyring og organisationsudvikling og kommer senest fra en stilling som CFO for Rejsekort & Rejseplan A/S. Inden da har Henriette Lilleør været økonomichef i Fredensborg Kommune.

”Med Henriette Lilleør får vi en kompetent og indsigtsfuld økonomichef med stor ledelseserfaring og ikke mindst stor erfaring med kommunaløkonomi. Vi glæder os til at byde Henriette Lilleør velkommen i Brøndby Kommune”, siger vicekommunaldirektør Søren Wermuth Larsen.

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af fællesskabet i Brøndby Kommune og være med til den spændende udvikling. Både i forhold til den nye strategi Brøndby 2030, som jeg synes formulerer en spændende vision, men også i forhold til at bidrage til den fortsatte drift og udvikling af kommunens budget og regnskab”, siger Henriette Lilleør.

På den private front er Henriette Lilleør gift, har tre børn og bor i Birkerød.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 04. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune