Letbanearbejde på Søndre Ringvej

Fra april 2021 og frem til efteråret vil man støde på anlægsarbejde langs Søndre Ringvej fra Vallensbækvej til Park Allé i forbindelse med arbejdet med den kommende letbane.

I 2025 kører letbanen sin første tur mellem Ishøj og Lyngby. Byggeriet er godt i gang flere steder langs ruten, og i april 2021 går anlægsarbejdet på letbanestrækningen langs Søndre Ringvej fra Vallensbækvej til Park Allé i gang i Brøndby.

I perioden april 2021 – oktober 2021 udfører Hovedstadens Letbane vejarbejde på den østlige side af strækningen mellem Vallensbækvej og Park Allé.

Man starter med at rydde autoværn og beplantning i midterrabatten. Derefter påbegyndes vejarbejdet, hvor den eksisterende vej udvides, krydset ved Vallensbækvej ombygges og der etableres nyt signal- og belysningsanlæg.

I perioden omlægges trafikken, så der er dobbeltrettet biltrafik i den ene vejside mod vest. Cyklister og gående bliver ledt over på modsatte side. Følg skiltningen i området og overhold venligst afspærringerne.

Størstedelen af anlægsarbejdet vil minde om almindeligt vejarbejde, som periodevis vil støje, særligt når man skærer og fjerner den eksisterende belægning og når man komprimerer jord og asfalt med en tromle.

Derudover vil der være støj fra arbejdskøretøjer, der kører til og fra områderne. Arbejdet bliver som udgangspunkt udført i tidsrummet kl. 7-18 på hverdage.

Det vil desværre kunne betyde påvirkning af trafikken.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 04. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune