Miljøministeren besøgte Brøndby Naturskole

Brøndby deltager i Miljøministeriets dyst om at blive landets vildeste kommune. I den anledning kiggede miljøminister Lea Wermelin forbi Brøndby Naturskole for at høre mere om, hvordan Brøndby vil skabe bedre levevilkår for biodiversiteten og den vilde natur.

Miljøminister Lea Wermelin sluttede sin første tur rundt i landet af i Brøndby, da hun brugte en dag på at besøge nogle af de kommuner, der deltager i ministeriets dyst om at sætte skub i biodiversiteten.

Borgmester Kent Magelund tog imod ministeren på Brøndby Naturskole i Brøndbyskoven.

Naturskolens naturvejledere Sascha Ravn Åxman og Anders Tersløv Jørgensen viste ministeren rundt i området.

Ministeren så eksempler på, hvordan Naturskolen sammen med materielgården eksperimentere med forskellige beplantninger for at skabe bedre rammer for et rigere dyre- og planteliv og hvordan de sammen har skabt Brøndbys største insekthotel.

Ministeren så også på det store areal foran Naturskolen, der potentielt er i spil, for at skabe endnu bedre vilkår for naturen.

Brøndbys deltagelse i konkurrencen flugter godt med strategien Brøndby 2030, hvor er af de fem fokusområder er ”Større variation i natur og grønne områder”.

Dysten om at blive landets vildeste kommune løber frem til efteråret 2022

”Brøndby er en grøn kommune med både skov og strand og grønne områder. Men biodiversitetsmæssigt ligger vi ikke højt. Og det vil vi gerne gøre noget ved. Ikke udelukkende for naturens skyld – men også for derigennem at styrke vores borgeres sundhed og trivsel,” sagde borgmesteren i sin velkomst til ministeren.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 07. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune