Sommersjov kan fejre 40 års jubilæum i Brøndby

Når skolen lukker ned for sommeren, åbner Sommersjov traditionen tro op for en masse fantastiske aktiviteter, som strækker sig over hele sommerferien. Sådan har det været i 40 år. Derfor har Kulturudvalget besluttet at give Sommersjov ekstra penge til at forkæle Brøndbys børn og unge for.

Årets Sommersjov-program ligner igen sig selv. Fyldt med sjove, spændende, hyggelige og udfordrende aktiviteter til Brøndbys børn og unge i hele sommerferien.

Efter et langt år med corona-restriktioner er Danmark heldigvis åbnet så meget op, at årets Sommersjov næsten ligner sig selv. Og alle sommerferieaktiviteter gennemføres naturligvis efter alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer, så det er trygt og sikkert at deltage.

40 års jubilæum

Sommersjovs 40 års jubilæum betyder selvfølgelig, at Brøndby Ungdomsskole har lagt sig ekstra i selen for at kunne give alle børn og unge i Brøndby en helt fantastisk sommerferie. Så det er et godt proppet sommerferie-program, som netop er blevet præsenteret.

”Det betyder så utrolig meget, at vi kan præsentere et godt program netop i år. Corona-situationen har været ekstra hård for vores børn og unge, så de trænger til at komme ud og få gode oplevelser sammen med deres kammerater i sommerferien. Derfor har vi også givet ekstra penge, som børnene kan forkæles for, når de er afsted på tur”, siger Syed Aejaz Haider Bukhari, der er formand for Kulturudvalget i Brøndby Kommune.

Tak til foreninger, klubber og institutioner

Sommersjov er et tilbud om sommerferieaktiviteter for alle børn og unge i Brøndby Kommune fra 1. klasse til 10. klasse.

”Årets Sommersjov byder på nye spændende ture og aktiviteter, blandet med tidligere års gennemprøvede favoritter. Så der er noget for enhver smag. Og igen i år skylder vi kommunens foreninger, klubber og institutioner en kæmpe stor tak, fordi de velvilligt stiller op som samarbejdspartnere”, siger Syed Aejaz Haider Bukhari.

Busturene skal der købes billet til, men de fleste aktiviteter, som bl.a. kommunens foreninger beredvilligt stiller med, er oftest – eller næsten – gratis. Program med alle Sommersjovs tilbud findes på hjemmesiden www.sommersjovbrondby.dk.

Er du til benzin og fart? Eller hvad med et slag badminton? Du kan også lave dine egne smykker og der er sommermusikskole til dig der har lyst til at spille og synge og skabe musik. Er du vild med vand, så er Sejlerhuset helt sikkert noget for dig. Og så er der selvfølgelig udflugter til Experimentarium, BonBon-land, Knuthenborg m.v.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 27. april 2022
Skrevet af Brøndby Kommune