Parkvandring ved rådhuset den 12. september kl. 15-17

Deltag i en parkvandring mandag den 12. september kl. 15-17 og kom med indspark til den kommende biodiversitetspark.

Brøndby Kommune har fokus på at skabe mere vild og varieret natur og øge biodiversiteten. For at gøre noget ved det, har vi planer om at udvikle en biodiversitetspark på de grønne arealer omkring Brøndby Rådhus. Parken skal både bidrage til at øge biodiversiteten og kunne bruges til ophold, inspiration og formidling af biodiversitet.

Parken kan bruges som inspiration til, hvordan man kan øge biodiversiteten i sin egen have eller altankasse – både gennem parkens eksempler og gennem skiltning og lignende formidling.

Hvad tænker du om det? Hvordan kan parken give brugbar inspiration til dig? Det vil vi gerne høre dit bud på – derfor er du inviteret til parkvandring og dialog mandag den 12. september 2022 kl. 15-17 på Brøndby rådhus.

Program:

  1. Introduktion med kaffe og kage
  2. Parkvandring og dialog rundt om rådhuset

Praktisk information:

  • Tilmelding er nødvendig. Send mail til Vibeke Røhling, vro@brondby.dk senest den 29. august 2022
  • Vi mødes ved rådhusets hovedindgang kl. 15
  • Arrangementet foregår udendørs, så klæd dig på efter vejret

Større variation i natur og grønne områder

"Vi vil bevare og udvikle Brøndbys natur og grønne områder. En øget biodiversitet er både et mål i sig selv og et middel til at fremme oplevelsesværdien og borgernes sundhed og trivsel.

Ved at gøre de grønne områder og byrum attraktive og tilgængelige, kan de danne gode rammer om aktiviteter og fællesskaber."

Sådan står der i Brøndby Kommunes strategi Brøndby 2030, hvor Større variation i natur og grønne områder er ét af fem fokusområder. Biodiversitetsparken er bare ét af de projekter, som arbejdet foreløbigt har mundet ud i.

Læs mere på https://www.brondby.dk/vild

Kontakt

Staben for Politik, Jura og Kommunikation

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

staben@brondby.dk

Sidst opdateret den 26. januar 2023
Skrevet af Brøndby Kommune