Anlægsarbejde i Brøndby mellem Park Allé og Bromarksvej fra uge 8

Letbanen: Fra februar 2023 udfører Per Aarsleff A/S anlægsarbejde på den vestlige side af strækningen mellem Park Allé og Bromarksvej. Arbejdet på strækningen går i gang i midten af uge 8 og forventes afsluttes ultimo september 2023.

I perioden bliver trafikken omlagt, så der er dobbeltrettet biltrafik i den ene vejside mod øst, ned til Mekanikvej.

Fra april, vil strækningen fra Mekanikvej og ned til Bromarksvej også vil blive flyttet i den østlige side. Cyklister og fodgænger bliver ledt om via Østtoftevej.

Hvad betyder det for dig?

Størstedelen af anlægsarbejdet vil minde om almindeligt vejarbejde, som periodevis vil støje, særligt når den eksisterende belægning bliver skåret og fjernet og når entreprenøren komprimerer jord og asfalt med en tromle.

Derudover vil der være støj fra arbejdskøretøjer, der kører til og fra områderne. Arbejdet bliver som udgangspunkt udført i tidsrummet kl. 7-18 på hverdage.

Følg byggeriet

På hjemmesiden dinletbane.dk/broendby kan du følge byggeriet i Brøndby og se, hvilket anlægsarbejde der er i gang i kommunen. Du kan også tilmelde dig infoservice, så du får information om byggeriet direkte på mail, når der er nyt anlægsarbejde.

Status på letbaneprojektet

Letbanen begynder for alvor at tage form. Du kan få et overblik over letbanebyggeriet på nedenstående kort, som Hovedstadens Letbane har udarbejdet. Det viser f.eks. status på anlægsarbejdet, som består af at udvide og ombygge kryds og veje mv., samt hvor langt  arbejdet med at lægge skinner er.

På oversigtskortet kan du se fremdriften på letbaneprojektet i de forskellige kommuner.

Oversigtkort over fremdriften som PDF-dokument

Kontakt

Teknik- og Miljøforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 24 10

teknik@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Sidst opdateret den 17. februar 2023
Skrevet af Brøndby Kommune