Ny klub på Brøndbyvester Skole indviet

I dag blev den nye fritidsklub, Klub Tornehøj, på Brøndbyvester Skole indviet. Egentlig har eleverne siden december tilbragt deres fritid i de nye rammer, men nu er også det nyindkøbte inventar kommet på plads, og klubben kunne åbne officielt.

Den nye Klub Tornehøj er ikke alene en ny og tidssvarende fritidsklub. Byggeriet er også en del af en større rokade- og etapeplan for Brøndbyvester Skole, der har brug for mere plads til de mange nye børn i lokalområdet.

I den forbindelse blev den tidligere klub inddraget i skoleudvidelsen, og man besluttede så at opføre en helt ny klub i stedet, der nu er placeret, hvor der tidligere har været gårdtoiletter og overdækket cykelparkering ud mod skolen grønne areal.

Klub Tornehøj er bygget med udgangspunkt i en god dialog, hvor sammenhængskraft og synergi mellem skole og klub var nogle af nøgleordene. Derfor ligger den nye klub nu på selve skolen, men i sin egen nyindrettede bygning med en ny, moderne sal, et stort og lyst krea-rum og ikke mindst bygningens hjerte: Et leverum, hvor man kan samles om mad, spil, hygge og leg.

”Her ville jeg gerne bruge min fritid”, sagde borgmester Kent Magelund, da han indviede den nye Klub Tornehøj. ”Det føles godt, at vi har taget os tid til at finde den helt rigtige løsning, så vores børn og unge får en god base samtidig med at de har adgang til både faglokaler og hal, grønne områder og skolens udendørs faciliteter. Og samtidig kan skolen jo også gøre brug af klubbens lyse og højloftede lokaler”.

Brøndbyvester Skole får samtidig en ny klassefløj, hvor klubben tidligere lå, som led i en ambitiøs plan for udbygningen af Brøndbyvester Skole, som opdateres og udbygges for at give plads til de ekstra børn, der forventes at flytte til området de kommende år.

Anette Pilmark, der er formand for Børne- og Skoleudvalget overrakte en broget japansk pil i gave til den nye klub, som voksne og børn i fællesskab får lov til at plante ud.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 03. marts 2023
Skrevet af Brøndby Kommune