Brøndby Genbrugsstation vinder pris for fokus på god formidling

Genbrugsstationen har vundet prisen som årets genbrugsstation i Vestforbrændings kommuner. Prisen uddeles af Vestforbrændings Formidlingscenter én gang årligt.

Brøndby Genbrugsstation modtager prisen for løbende at have et blik for den gode formidling, når det handler om affald og genbrug – og om at uddanne børn, unge og voksne til kompetente affaldsborgere.

Det gør Brøndby Genbrugsstation helt konkret ved at sende deres medarbejdere på opkvalificeringsforløb hos Vestforbrænding. Det betyder, at alle formidlingsmedarbejdere hele tiden er opdateret på den gode formidling og nye initiativer inden for håndtering af affald.

Brøndby Genbrugsstation har samtidig haft den største procentuelle fremgang af besøg fra 2021 til 2022. Der foregår nemlig meget andet end affaldssortering på genbrugsstationen. Skoleklasser og børnehaver har også mulighed for at booke et besøg på genbrugsstationen. Her tager pladsformidleren for eksempel eleverne med på skattejagt i affaldsbunkerne og viser dem eksempler på produkter, som er fremstillet af indsamlede genbrugsmaterialer. Også foreninger og sammenslutninger har mulighed for at booke et besøg på Brøndby Genbrugsstation. Og det er der så mange skoleklasser og foreninger, der har gjort i 2022, at genbrugsstationen har gjort sig bemærket hos Vestforbrænding.

”Medarbejderne på genbrugsstationen udfører en vigtig samfundsopgave, og jeg synes det er fuldt fortjent, at de modtager årets pris. For de har virkelig fokus på at formidle de forskellige fraktioner og sortering af affald, på en interessant og motiverende måde – både over for børn, unge og voksne borgere og brugere”, siger Michael Nyholm Strøm, der er driftschef for Materielgården og Genbrugsstationen.

På billedet ses formidlingsmedarbejderne Jens og Steffen med formidlerprisen som årets Genbrugsstation 2022.

Kontakt

Teknik- og Miljøforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 24 10

teknik@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Sidst opdateret den 24. april 2023
Skrevet af Brøndby Kommune