Mette Frederiksen på besøg på Ældrecentret Nygårds Plads i Brøndby

Beboerne på Nygårds Plads i Brøndby fik i dag besøg af Mette Frederiksen, som blandt andet fik en snak med flere beboere om livet på et ældrecenter.

Hvad er vigtigt i hverdagen, når man bor på et ældrecenter? Det fik flere beboere på Ældrecentret Nygårds Plads i Brøndby i dag mulighed for at fortælle Mette Frederiksen, som kom på besøg.

Efter en rundvisning på Ældrecentret, blev der sunget ”Jeg ved en lærkerede ” og serveret kaffe, sodavand og bobler i caféen.

En af dem, der fik en kop kaffe ved siden af Mette Frederiksen, er Wladywslava Gram, som har boet på Ældrecentret Nygårds Plads i 1,5 år.

”Det har været en rigtig hyggeligt arrangement, og jeg fik sagt til Mette Frederiksen, at jeg synes, at personalet skal have mere i løn”.

I den anden ende af caféen sad Karin Dyst. Hun har boet på Nygårds Plads i 2 år, og det er ikke første gang, at hun møder en politiker. Allerede som 3-årig snakkede hun nemlig med Anker Jørgensen til 1. maj i Fælledparken. Og i dag tog hun også ordet, da Mette Frederiksen kom forbi bordet i caféen:

”Jeg fik fortalt hende, at jeg savner flere hænder, og så ville det være rart med endnu flere gode aktiviteter”, siger Karin Dyst.

Der var cirka 50 beboere samlet i caféen med personalet, og det var netop dem, som skulle være i centrum, forklarer afdelingsleder Amina Kastberg Polat:

”Besøget var en god oplevelse. Beboerne og personalet var i fokus, og det var dem, der skulle give Mette Frederiksen et indblik i, hvordan livet er på Nygårds Plads, og det lykkedes”.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 31. august 2023
Skrevet af Brøndby Kommune