Hvem skal hædres som Brøndbys ildsjæle?

Nu kan der indstilles kandidater til de fem priser, der uddeles til Brøndbys frivillige ildsjæle og foreninger til Foreningsfesten AKTIV 2024. Frem til den 1. november er det muligt at indstille kandidater til priserne via kommunens hjemmeside.

Hvem skal have årets Frivilligpris og Kulturpris? Og hvem fortjener at komme med i opløbet til at vinde prisen som Årets Idrætsleder, Årets Initiativ og Årets Ungdomsleder i Brøndby? Det kan Brøndbys borgere og foreninger nu give deres mening til kende om, for der er åben for indstillinger til de fem priser på www.brondby.dk/indstil-kandidater

Brøndby Kommune påskønner de frivillige indsatser, der gør en forskel i lokalsamfundet, og vi har brug for jeres input til, hvem der er gode kandidater til priserne.

Så tøv ikke med at indstille din kandidat, hvis du f.eks. kender en spejderleder, der er god til at få alle med, en fodboldtræner, der har blik for både fællesskabet og fodbolden, en driftig foreningsleder, en forening eller initiativ, der sørger for lokale kulturelle oplevelser, eller måske en frivillig ildsjæl, der har gjort en stor forskel?

Priserne vil blive uddelt i festlige rammer til Foreningsfesten AKTIV 2024 i Brøndby Hallen den 8. marts 2024, hvor vi sammen hylder de mange gode frivillige kræfter i Brøndbys foreningsliv.

”Foreningsfesten er en stor og vigtig tradition i Brøndby. Det er en aften, hvor vi får lov til at hylde de mange frivillige, der hver eneste dag yder en uegennyttig indsats ved at være aktive i Brøndbys foreningsliv og skabe oplevelser for os andre. Jeg håber, at vi igen får mange gode indstillinger – både af privatpersoner, foreninger og organisationer – til de fem priser, så vi får nomineret gode lokale og aktive kræfter,” siger borgmester Kent Magelund. 

Læs mere om priserne og indstil din kandidat her: www.brondby.dk/indstil-kandidater

Der kan indstilles kandidater frem til den 1. november 2023.

Kontakt

Kultur, Idræt og Fritid

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby
Tlf. 43 28 28 13

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Sidst opdateret den 13. september 2023
Skrevet af Brøndby Kommune