Undervisningsministeren åbnede Skolernes Motionsdag på Brøndbyøster Skole

I dag var Brøndbys skoleelever sammen med resten af landets skoleelever trukket i idrætstøjet til en aktiv dag med bevægelse, trivsel og fællesskaber i fokus.

Dansk Skoleidræt havde i år lagt Skolernes Motionsdags officielle åbning på Brøndbyøster Skole, hvor undervisningsminister Mattias Tesfaye deltog. De 1.000 elever på Brøndbyøster Skole fik røde kinder og sved på panden, og skolen havde ligesom andre rundt omkring i landet sat en del af programmet af til trivselsaktiviteter.

- Vi husker bedre alt det, vi skal lære i skolen, når undervisningen engang imellem bevæger sig ud af klasselokalet og tættere på virkeligheden. Vi skal ud på boldbanen, på legepladsen og i naturen, så vi kan bruge vores sanser og vores krop i samspil med andre. Så vi lærer, at vi er sammen om det. Derfor er jeg også glad for, at Skolernes Motionsdag år efter år er med til at sætte fokus på vigtigheden af en varieret skoledag fuld af bevægelse, siger børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye.

På Brøndbyøster Skole var man stolte over at være værtsskole for åbningen af årets Skolernes Motionsdag:

- Vi er en skole, der dagligt prioriterer masser af bevægelse i undervisningen, og vi har haft en aktiv og glad dag, hvor vi sammen med Dansk Skoleidræt havde lavet et spændende program, hvor bevægelse sammen og fællesskab på tværs af årgange er vigtige ingredienser, siger Beate Odgaard, skoleleder på Brøndbyøster Skole.

 

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 13. oktober 2023
Skrevet af Brøndby Kommune