Nu er juletræet landet foran Brøndby Rådhus

Skal du være med, når juletræet tændes? Så skal du sætte tid af næste fredag. Tag hele familien med til en hyggelig eftermiddag, når lysene på den 10 meter høje nordmannsgran bliver tændt til akkompagnement af fællessang og besøg af selveste julemanden.

Hele herligheden foregår foran Brøndby Rådhus på fredag den 24. november klokken 16.00. Tag din familie med eller kig selv forbi og så en sludder med naboen, imens I får skudt julen godt i gang.

Juletræet, som netop er ankommet er en ca. 10 meter høj nordmannsgran, som kommunens egen driftsleder på Materielgården Kim Wolfram selv har udpeget og fået hentet hjem til Brøndby fra Horserød Hegn i Nordsjælland. 

Borgmester Kent Magelund får æren af at tænde lysene, som naturligvis er de allernyeste energirigtige LED pærer. Elever fra Musikskolen spiller julemelodier og julemanden har også lovet at kigge forbi.

”Noget af det bedste ved julen er de mange traditioner. Og juletræstændingen foran rådhuset er både en smuk og hyggelig tradition, så jeg håber at se mange juleglade Brøndbyborgere til arrangementet”, siger Kent Magelund.

Juletræstændingen foregår fredag den 24. november foran rådhuset kl. 16-17.30. Der vil være slikposer til de første 250 børn og gløgg og æbleskiver til de første 250 voksne.

Så er den 10 meter høj nordmannsgran ankommet

Kontakt

Staben for Politik, Jura og Kommunikation

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

staben@brondby.dk

Sidst opdateret den 15. november 2023
Skrevet af Brøndby Kommune