Ny undersøgelse: Stor tilfredshed med affaldsindsamling i Brøndby

Firmaet Urbaser overtog sidste år affaldsindsamlingen i Brøndby Kommune, og i den forbindelse har kommunen spurgt borgerne i en stor spørgeskemaundersøgelse, hvor tilfredse de er med affaldsindsamlingen. Ni ud af ti udtrykker meget stor tilfredshed.

Brøndbys borgere sætter meget stor pris på, at deres skrald bliver hentet til tiden, og medarbejderne på skraldebilerne får stor ros for deres service og imødekommende væremåde. Og er der noget, som ikke fungerer, oplever borgerne, at det er nemt at komme i kontakt med nogen, der kan tage ansvar for at få det rettet.

Det viser en ny tilfredshedsundersøgelse, som Brøndby Kommunes borgere (og ejendomsfunktionærer i 21 af kommunens boligselskaber) har deltaget i.

Undersøgelsen er blevet lavet et år efter, at firmaet Urbaser overtog affaldsindsamlingen i kommunen, og resultatet glæder Brøndbys borgmester Kent Max Magelund:

”Vi valgte at være ambitiøse, da vi skulle vælge et nyt firma til at varetage affaldsindsamlingen. Hvor prisen ofte afgør det hele i et udbud, var en samlet kommunalbestyrelse enige om at lægge ekstra stor vægt på service, klima og uddannelse af renovationsmedarbejderne. Jeg er glad for at se, at det er lykkedes, og at det har haft den effekt, vi ønskede. Også helt ude hos den enkelte borger og ejendomsfunktionær”, siger Kent Magelund.

I undersøgelsen peger ni ud af ti på, at de er meget tilfredse, og Jens Buch Stæhr, som er driftsdirektør for Urbaser Øst er også meget glad for samarbejdet med kommunen:

”Tak til kommunen for at turde ikke bare at vælge billigste pris, hvilket ofte kan betyde, at det bliver dyrere i den sidste ende. Tak for at vælge el-biler og prioritere kvalitet, service og uddannelse, det ser man ikke hver gang. I har været trendsettere, for nu ser vi flere kommuner gå efter det samme og kopiere modellen fra Brøndby”, siger Jens Buch Stæhr.

Kontakt

Klima og Miljø

Teknik- og Miljøforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 24 35

miljo@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Sidst opdateret den 09. november 2023
Skrevet af Brøndby Kommune