Ny børnevenlig indgang til Brøndby Kommune

Som del af barnets lov skal alle kommuner have en børnevenlig indgang på deres hjemmeside. På siden bliver børnene oplyst om de rettigheder de har, og hvordan de kan komme i kontakt med Brøndby Kommune samt andre myndigherder og organisationer.

Den 1/1-2024 trådte barnets lov i kraft. Et af tiltagene i loven er at alle kommuner skal have en børnevenlig indgang på deres hjemmeside. På siden bliver børn og unge oplyst om deres rettigheder, og om hvordan de kan komme i kontakt med kommunen eller andre relevante myndighede/organisationer. I Brøndby Kommune hedder den børnevenlige side dinside.brondby.dk. Hjemmesiden er målrettet børn og unge, der af forskellige årsager har det svært, fx grundet udfordringer i hjemmet. Du kan læse mere på dinside.brondby.dk. 

 

I den kommende tid vil Brøndby Kommune have fokus på at udbrede kendskabet til hjemmesiden blandt børn, unge, forældre og medarbejdere. Sideløbende med Brøndby Kommunes indsats, vil der være en national kampagne, der skal sætte fokus på den nye børnevenlige indgang. Du kan læse mere om den nationale kampagne på Social- og Boligstyrelsens hjemmeside

Sidst opdateret den 08. april 2024
Skrevet af Brøndby Kommune