Guide til julearrangementer i Brøndby 2023

Traditionen tro byder november og december på en række hyggelige og gratis julearrangementer for både børn og voksne. Så kig med og lad dig inspirere af vores lille guide.

Rådhusets juletræstænding
Fredag den 24. november, kl. 16-17.30
Glæd dig til det festlige julearrangement for hele familien, når borgmesteren tænder lysene på det store juletræ foran rådhuset. Elever fra Musikskolen spiller julemelodier og julemanden kommer forbi og deler slikposer ud til de første 250 børn. Der vil også være gløgg og æbleskiver til de første 250 voksne.
Sted: Brøndby Rådhus, Park Allé 160

 

Julemarked på JAC Vestegnen
Lørdag den 25. november, kl. 13.00-16.30
Job & Aktivitetscenter Vestegnen afholder julemarked på Hesselager. Til julemarkedet vil der være boder med udstilling og salg af egen produktion, lav-selv juledekorationsværksted, bag-selv småkager, musik og en julecafé med godt til ganen. Alle er velkomne – vi glæder os til at se jer!
Sted: Hesselager 7-11, 2605 Brøndby

 

Julemarked i Pensionisthuset Møllen
Fredag den 1. december, kl. 15-19
Borgerne i Pensionisthuset Møllen afholder husets traditionelle Julemarked med salg af julehåndarbejde, gløgg & æbleskiver og grillpølser med brød, samt drikkevarer.
Sted: Brøndby Møllevej 37, 2605 Brøndby

 

Naturskolens Juleværksted
Lørdag den 2. december, kl. 10.00-14.00
Brøndby Naturskole afholder Naturskolens hyggelige Juleværksted for hele familien i samarbejde med Ulf Jarl spejderne og Vejpladsen. På dagen vil der blive mulighed for at lave juledekorationer, dyppe lys, lave hjemmekogte klejner på brændekomfur, samt at være kreativ med træ. Der vil blive serveret æbleskiver, kaffe, the og saftevand. Arrangementet er gratis. Vi glæder os til at se jer.
Sted: Voldgaden 21D, 2605 Brøndby

 

Julemarked i Pensionisthuset Stranden
Onsdag den 6. december, kl. 10.30-14.30
Pensionisthuset Stranden afholder julemarked med en lille julestand i stueetagen med salg af håndlavede ting som bl.a. julepynt, nisser, strik og juledekorationer. I caféen vil der være salg af gløgg og æbleskiver.
Sted: Kulturhuset Brønden

 

Kreative juleworkshops, julefilm og børneteater

Børneteater: Lotte og nissen
Lørdag 25. november, kl. 12
Juleforestillingen handler om Lotte, der sammen med sin mor er flyttet på landet, da de har arvet et hus af Lottes oldefar. Mor har travlt med at gøre rent, og Lotte keder sig med sin bamse som eneste legekammerat. Forestillingen er for de 3-7-årige og deres voksne.
Gratis billetter kan bookes på oplevbrondby.dk
Sted: Brøndbyvester Bibliotek

 

Lav dine egne smykker
Lørdag 25. november, kl. 10-14
Krea workshop, hvor du kan lave én julegave til en, du har kær, eller som du selv vil beholde. Vi har en masse flotte perler i alle mulige farver og størrelser, som I selv omdanner til smukke og seje smykker.
Det er gratis uden billet.
Sted: Kulturhuset Brønden

 

Pynt din egen mulepose
Lørdag 2. december, kl. 10.30-13.30
Krea workshop, hvor du kan lave én julegave, til en du har kær, eller som du selv vil beholde. Vi pynter muleposer med tusser og stencils.
Det er gratis uden billet.
Sted: Brøndbyvester Bibliotek

 

Julebingo i Brønden
Lørdag 2. december, kl. 11
Den står på Julesjov og julehygge, når vi holder julebingo i Kulturhuset Brønden, hvor man kan vinde julegodter. For hele familien og børn +6 år. Kom gerne med en nissehue på.
Gratis billetter kan bookes på oplevbrondby.dk
Sted: Kulturhuset Brønden

 

Lav din egen juledekoration
Søndag 3. december, kl. 11.30-14.30
I laver jeres egne juledekorationer til at tage med hjem. Nissen kommer med gran, kogler, lys og kulørte bånd, som I kan dekorere med.
Gratis uden billet.
Sted: Kulturhuset Kilden

 

Julefilm og pebernødder
Tirsdag 5. december, kl. 15
Et episk og magisk eventyr, som fortæller historien om julemanden, påskeharen, tandfeen, sandmanden og Jack Frost – fem legendariske helte med hver deres helt ekstraordinære evner. For hele familien
Gratis billetter kan bookes på oplevbrondby.dk
Sted: Kulturhuset Brønden

Børneteater: På sporet af julen
Lørdag 9. december, kl. 12
Juleforestillingen ”På sporet af julen” handler om julenisserne Pjok og Pjanke, som bor langt ude i ranskoven. En herlig interaktiv juleforestilling for de små, fyldt med julesjov, drillerier, eventyr og skønne julesange. Forestillingen er for de 2-8-årige og deres voksne.
Gratis billetter kan bookes på oplevbrondby.dk
Sted: Kulturhuset Kilden

 

Lav din egen lysestage
Lørdag 9. december, kl. 10.30-13.30
Krea workshop, hvor du kan lave én julegave til en du har kær eller som du selv vil beholde. Vi pynter og tegner på lysestager og laver vores helt egen og unikke lysestage.
Gratis uden billet
Sted: Kulturhuset Brønden

Julefilm og pebernødder
Tirsdag 12. december, kl. 15
Juleeventyret er baseret på Charles Dickens velkendte historie om den ondskabsfulde Scrooge. Den nærige og hjerteløse Ebenezer Scrooge bryder sig ikke om mennesker, især ikke glade, venlige og fattige mennesker, for slet ikke at tale om julen. For hele familien.
Gratis billetter kan bookes på oplevbrondby.dk
Sted: Kulturhuset Brønden

Børneteater: Nissepigen der blev væk
Lørdag 16. december, kl. 12
En eventyrlig julehistorie om nissepigen Fiona, der julenat sniger sig ud af julemandens kane og bliver glemt på et loft på Stillehavsvej nr. 7. Forestillingen er for de 4-13-årige og deres voksne.
Gratis billetter kan bookes på oplevbrondby.dk
Sted: Kulturhuset Brønden

Lav din egen julelanterne
Lørdag 16. december, kl. 10.30-13.30
Kom og vær med, når vi skal lave fine julelanterner. Vi laver papirklip med inspiration fra H.C. Andersen og sætter på lanternerne. Vi giver dem et frost-look med decoupage og biologisk nedbrydeligt glimmer. Det er for børn i alle aldre, og man kan tage sin lanterne med sig hjem til at skabe julehygge derhjemme.
Gratis uden billet.
Sted: Kulturhuset Kilden

 

Julefilm og pebernødder
Tirsdag 19. december, kl. 15
Juleeventyret handler om en 11-årige fantasifulde pige, der drømmer sig væk til eventyrlige verdener, hvor hun også må på et hæsblæsende eventyr for at hjælpe julemanden, hans kone og deres nyfødte baby. For hele familien.
Gratis billetter kan bookes på oplevbrondby.dk
Sted: Kulturhuset Brønden

Kontakt

Oplev Brøndby

Kulturhuset Kilden
Nygårds Pl. 31
2605 Brøndby

oplev@brondby.dk

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 13. november 2023
Skrevet af Brøndby Kommune