Brøndby Kommune har ansat ny stabs- og borgerservicechef

Jacob Fog Topp tiltræder som ny stabs- og borgerservicechef i Social- og Sundhedsforvaltningen den 1. maj 2024.

Jacob Fog Topp kommer fra en stilling som leder af Sundhed og Stab i Greve Kommune og har tidligere arbejdet i både Lyngby-Tårbæk, Egedal og Næstved Kommune. Han har en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab.

Cecilie Engell, direktør i Social- og Sundhedsforvaltningen er glad for valget af Jacob Fog Topp og ser frem til samarbejdet:

”Jeg glæder mig meget til at tage imod Jacob, og få glæde af hans store erfaring i forbindelse med bl.a. implementering af sundhedspolitikken, processen omkring den boligsociale helhedsplan og vores løbende arbejde med at sikre kvaliteten af vores mødesager”.

Jacob Fog Topp glæder sig til de nye udfordringer og ser frem til at blive en del af Brøndby Kommune. Som ny stabs- og borgerservicechef bliver Jacob Fog Topp chef for tandplejen, borger- og ydelsesservice og staben.

”Stillingen som stabs- og borgerservicechef er et rigtig godt match for mig. Brøndby Kommune er kendt som en veldrevet kommune. Ambitionsniveauet er højt og retningen er sat i Strategi Brøndby 2030. Det kræver både samarbejde og tværfaglighed at indfri forventningerne. Jeg glæder mig meget til tage fat på de nye opgaver og ikke mindst at lære ledere og medarbejdere at kende”.

Jacob Fog Topp tiltræder stillingen som stabs- og borgerservicechef den 1. maj 2024.

Kontakt

Social- og Sundhedsforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

Fax 43 43 65 43

social@brondby.dk

Sidst opdateret den 03. april 2024
Skrevet af Brøndby Kommune