Brøndbys første grønne partnerskab i hus

Plastmontøren ApS har som den første virksomhed indgået et grønt partnerskab med Brøndby Kommune.

Borgmester Kent Magelund og direktør for Plastmontøren ApS, Benny Walsøe Pedersen, har netop underskrevet det første grønne partnerskab i Brøndbys historie.

Grønt Partnerskab er et nyt tiltag, hvor Brøndby Kommune går sammen med lokale virksomheder for at fremme den grønne omstilling. Det sker med fokus på bedre miljø og klima, mere biodiversitet og øget social ansvarlighed.

”Vi er utroligt stolte over dette første grønne partnerskab, som er en del af Klimaplan for Brøndby og en mærkesag for os i Kommunalbestyrelsen, hvor vi arbejder målrettet med klima og med at understøtte erhvervslivet og handle socialt ansvarligt”, udtaler borgmester Kent Magelund.

Plastmontøren ApS vil som del af det grønne partnerskab styrke arbejdet med at reducere spredningen af plast fra produktion til omgivelser. Det skal ske gennem certificering og udvikling af nye tekniske løsninger.

For direktør Benny Walsøe Pedersen fra Plastmontøren ApS er både klima og social ansvarlighed vigtige mærkesager. Derfor er det at skabe arbejdspladser og introducere mennesker til håndværkerfaget også en del af partnerskabet.

Brøndby Kommune har i partnerskabsaftalen forpligtet sig til at undersøge finansieringsmuligheder til certificering, rådgive om ny lovgivning og miljøkrav, og hjælpe med at matche jobsøgende kandidater med virksomheden.

Plastmontøren ApS og Brøndby Kommune har allerede gennem flere år arbejdet tæt sammen om den grønne omstilling, og dette partnerskab er et naturligt skridt mod et fælles mål om en mere bæredygtig fremtid.

Partnerskabet med Plastmontøren ApS er det første af sin slags, og Brøndby Kommune ønsker, der kommer mange flere til. 

Kontakt

Klima og Miljø

Teknik- og Miljøforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 24 35

miljo@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Brøndby Erhvervsservice

Park Allé 160
2605 Brøndby

Erhvervskonsulent
Jes Pettersson

Tlf. 43 28 21 68

erhvervsservice@brondby.dk

Sidst opdateret den 15. maj 2024
Skrevet af Brøndby Kommune