Tilbud til frivillige

Frivillig Fredag – Danmarks nationale frivilligdag.

Frivillig Fredag i Brøndby 

Frivillig Fredag er et landsdækkende koncept som hvert år i slutningen af september sætter fokus på den frivillige indsats. I Brøndby er Frivillig Fredag er næsten altid den sidste torsdag i september og vores arrangementer ligger som regel i ugen op til. 

Med Frivillig Fredag sætter vi fokus på frivilligheden, og det som den kan. Vi ønsker at anerkende de mange aktives indsats, skabe mulighed for brobygning mellem foreningerne og skabe opmærksom om de mange gode tilbud og muligheder, der er i kommunen.

Vi har de seneste år holdt et fagligt arrangement i et af vores kulturhuse, hvor vi får mulighed for at mødes på tværs af foreninger og grupper og bliver klogere på et aktuelt tema – og selvfølgelig hygge os og få lidt at spise. 

Læs mere her om det nationale event Frivillig Fredag 

Frivillig Fredag havde i år temaet "Lokale Stemmer" Det betød, at vi i ugen op til Frivillig Fredag afholdt en Fællesskabsstafet. En fællesskabsstafet hvor vi satte fokus på alle kommunens gode aktiviteter, mødesteder og fællesskaber og ikke mindst fejrede genåbning af byens foreningsliv efter en lang nedlukning. 

Fællesskabsstafet 2021

Fællesskabsstafetten forbandt mange foreninger og fællesskaber i løbet af den uge den gik fra hånd til hånd. Med stafetten blev der sat spot på foreningernes aktiviteter og mange bød nye medlemmer indenfor til åbent hus.

I alt besøgte stafetten over 30 forskellige fællesskaber i perioden mandag d. 20. september til torsdag d. 23. september 2021 

Her kan du se en videoen af Fællesskabsstafettens rute rundt i kommunen: 

Fællesskabsstafettens tur rundt i kommunen

Kontakt

Frivillighedskoordinatorer

Tlf. 40 14 89 74
frivillig@brondby.dk

 

Rie Hjørland
Tlf. 43 28 25 06

Rikke Stougaard Olesen
Tlf. 43 28 25 36

Sidst opdateret den 14. oktober 2021
Skrevet af Brøndby Kommune