Find foreninger og foreningsaktiviteter

Ønsker du at finde et fælleskab eller foreningsaktivitet? I Brøndby har vi et bredt udvalg af foreninger, som alle tilbyder forskellige fælles aktiviteter, som du, dit barn eller familie kan blive en del af.

Hvad kan du gå til i din fritid i Brøndby?

Ønsker du at finde et fællesskab eller foreningsaktivitet? I Brøndby har vi et bredt udvalg af foreninger, som alle tilbyder mange forskellige aktiviteter, som du, dit barn eller familie kan blive en del af.

Nedenfor finder du en beskrivelse af de forskellige typer af foreninger der findes i Brøndby Kommune. Du kan finde alle foreninger i Brøndby Kommune på Kommunens foreningsportal. På foreningsportalen kan du læse meget mere om foreningerne samt finde kontaktoplysninger og link til foreningernes egne hjemmesider.

Læs også om de idrætstilbuddene Jump4fun og specialsport for børn og unge.

Foreninger

Idrætsforeninger

Kampsport, boldspil, Dans, svømning, gymnastik eller er der noget andet, som du, dine børn eller familie ønsker at gå til? Der findes adskillige idrætsforeninger i Brøndby Kommune, som tilbyder et hav af aktiviteter for alle aldre.

Læs mere om Idrætsforeningerne i Brøndby Kommune på foreningsportalen 

Spejderforeninger

Brøndby Kommune har tre Spejderforeninger, som tilbyder aktiviteter i alle aldre. Når du går til spejder får du en masse fantastiske oplevelser. Du lærer, hvordan du behandler naturen, og du får en masse praktiske kundskaber, som du kan bruge til at kunne klare dig selv i naturen. Når du går til spejder lærer du også, hvordan du kan blive en bedre kammerat og får bedre forståelse for andres meninger.

Læs mere om Spejderforeningerne i Brøndby Kommune på foreningsportalen.

Kulturforeninger

Ønsker du at finde et fælleskab, der brænder for kunst, musik og kultur, så er Kultur foreningerne i Brøndby Kommune måske et fælleskab for dig. I det brede udvalg af Kultur foreningerne kan du helt selv vælge, om du vil være udøvende musiker, lave teater, male, skrive ect. Eller måske du vil være med til at udbrede kunst og kultur i Brøndby Kommune til diverse arrangementer. Se alle de spændende Kultur foreninger og læs om deres aktiviteter på Brøndby Kommunes foreningsportal.

Læs mere om Kulturforeningerne i Brøndby kommune på foreningsportalen

Sociale foreninger

Sociale foreninger arbejder med sociale, sundheds- og humanitære aktiviteter. Ønsker du at gøre en forskel for en særlig målgruppe sammen med andre der har samme interesse, så er en af vores Sociale foreninger måske lige noget for dig. I Brøndby Kommune har vi mange foreninger, som hver dag gør en forskel for Kommunens borgere, uanset om det er børn, unge, voksne eller ældre.

Se og læs mere om de sociale foreninger på foreningsportalen.

Idébestemte foreninger

Hvad er Idébestemte foreninger? Der findes mange forskellige foreninger, som mødes på baggrund af deres interesser. Det er ikke altid at foreningernes aktiviteter kan kategoriseres som kultur, idræt eller spejder. Kategorien Idébestemte foreninger er altså en fælles betegnelse af for nogle af de niche foreninger, vi har i Brøndby Kommune. Under Idébestemte foreninger finder du blandt andet foreninger med aktiviteter såsom skak, vinterbadning, fotografering, frimærkesamling mv. Du kan finde alle Idébestemte foreninger på Brøndby Kommunes foreningsportal.

Læs mere om Idébestemte foreninger i Brøndby Kommune på foreningsportalen 

Aftenskoler

Aftenskoler er foreninger, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning. Aftenskolerne er mangfoldige og tilbyder båder kurser, undervisning, foredrag og oplevelser. I Brøndby Kommune har vi fire godkendte aftenskoler, som alle tilbyder forskellige aktiviteter.

Læs mere om aftenskolerne i Brøndby Kommune på foreningsportalen 

Gå til Foreningsportalen

På Foreningsportalen kan du se alle foreninger i Brøndby Kommune. Du kan søge foreninger frem ved at søge på navn eller aktivitet. Under hver forening kan du finde en beskrivelse og kontaktoplysninger. 

Brøndby Kommunes foreningsportal

Kontakt

Kultur, Idræt og Fritid

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby
Tlf. 43 28 28 28

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Sidst opdateret den 30. september 2022
Skrevet af Brøndby Kommune