Borger

Brøndby Kulturnat 2022

Vær med når Brøndby blænder op for den årlige Kulturnat fredag den 7. oktober. Aktiviteterne er samlet om centrale steder i kommunen, det hele er gratis, og det er muligt at tage de gratis Kulturnatsbusser rundt, så man får det hele med.

Se eller hent programmet her

Vil du være med til at dømme i retten?

Nu har du chancen for at blive nævning eller domsmand i straffesager. Vi mangler ca. 100 Brøndbyborgere. Alle er velkomne og vi mangler fra 18 år og op.

Interesseret i at blive nævning eller domsmand?

Folketingsvalg den 1. november

Tirsdag den 1. november 2022 er der Folketingsvalg. Der er fem valgsteder i Brøndby og du kan stemme fra kl. 8-20. Det står på dit valgkort, hvor du skal stemme. Vi håber, vi ses til demokratiets festdag!

Værd at vide om folketingsvalget

Til dig...

Pensionisthusene

Har du lyst til at møde nye mennesker? Savner du noget at sysle med eller har du blot brug for en lille snak? Pensionisthusene Stranden og Møllen har gratis tilbud til alle folke- og førtidspensionister bosat i Brøndby.

Læs mere om Pensionisthusene

Læs om aktuelle høringer og giv din mening til kende

Søg på og læs om høringer, tilladelser og dispensationer.

Høringer mv.

Se visionerne

Hovedstadens Letbane ruller ud på sin første tur i 2025. Den strækker sig over 28 km mellem Lyngby og Ishøj og får 29 stationer undervejs. På vejen vil letbanen blandt andet stoppe ved seks S-togsstationer og skabe nye muligheder på tværs af hovedstaden.

Se visionen